PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Mikko Lampinen s 8.7.1859 juhlakuva tunnistusapua


jussipuranen
05.04.13, 09:24
Minulla on n 1900 otettu kuva, jossa keskushenkilönä on 8.7.1859 syntynyt Mikko Lampinen. Kaikkiaan kuvassa on mukana n 60 henkilöä:

Mikko Lampisesta kerrotaan:
Omisti maatilan ja kaupan Hirvensalmella, oli mukana kunnallisissa luottamustehtävissä, valtiopäivämiehen valitsijana 4 kertaa ja valtiopäivämiehenä v 1899 väliaikaisilla valtiopäivillä.
Mikko Lampinen oli mukana rakennusasioista vastaavassa toimikunnassa siirrettäessä Keski-Savonkansanopistoa Joroisista Mikkelin Otavaan.

Kuvasta pystyn luullakseni tunnistamaan muutamia Haukivuoren Pulkkisia, Virtasalmen Purasia ja Suonenjoen Lempyyn Sikasia.

Paljon jää jäljelle kuitenkin sellaisia henkilöitä, joita en pysty tunnistamaan.

Liikkuuko forumilla Lampisia tutkivia henkilöitä, jotka pystyisivät mahdollisesti tunnistamaan lisää kuvassa esiintyviä henkilöitä?

Tarvittaessa voin lähettää tarkemman kuvan.


Jussi

P.S. Tämä olisi ehkä pitänyt lähettää "tunnistatko kuvan"-ryhmään, mutta ajattelin tästä ryhmästä löytyy paremmin kuvan henkilöitä mahdollisesti tuntevia sukututkijoita.