PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kysely Sukututkimus 2011:n tukiohjelmasta


PekkaV
01.04.13, 22:06
Sukututkimusohjelma 2011 muodostaa Gedcom-tiedoston, jossa menetetään ainakin Kylä, Talo ja Torppa informaatio. Ne välitetään muissa kuin Gedcomin tuntemissa vakio "tägeissä", joten vastaanottavat ohjelmat eivät tunnista niitä. Ohjelman korjaamiseen ei tällä hetkellä ole ratkaisua.

Saksalainen Dietrich Hesmer tarjoaa erinomaisen työkalusetin (http://ofb.hesmer.name/gedserpro_e.html) Gedcom tiedostojen käsittelyyn. Lisenssi on 15 € tasossa.
Dietrich on halukas tekemään settiin lisäpiirteitä, joilla saadaan korjatuksi myös Sukututkimusohjelma 2011:n Gedcom-puutteita sekä viennissä että tuonnissa.

Dietrichin esittämän kysymyksen johdosta tiedustelen Sukufoorumilaisilta, käytätkö Sukututkimusohjelma 2011:ä, oletko havainnut sen Gedcom-käsittelyssä muita puutteita ja (ilman sitoumusta) olisitko valmis ostamaan lisenssin em. työkalupakkiin. Vastaukset toivon saavani 10.4. mennessä.

------------------------
Pekka Valta

Mika Halonen
04.04.13, 20:52
Muutin FinFamilyn paikkatietojen kirjoituksen ja luvun Gedcomiin sellaiseksi että PLAC:n tiedoksi tulee tekstirimpsu "_CROFT, _FARM, _VILLAGE, PLAC" (siis esim. Hakala, Aatula, Rytky, Kuopio) ja nykyisiä _CROFT, _FARM, _VILLAGE rivejä ei enää kirjoiteta. _CROFT, _FARM, _VILLAGE rivien luku on edelleen olemassa, että kukaan ei menetä vanhoja tietojaan.

Olisiko tuo Sukuohjelmisto 11 / FinFamily nyt standardin mukainen tuon osalta.

Halukkaat voi testata muutosta hakemalla päivitetyn suku.jarrin täältä:
http://finfamily.svn.sourceforge.net/viewvc/finfamily/trunk/suku.jar

T: Mika