PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Esittäytyminen


Patu
27.02.08, 12:43
Olen eläkkeelle jäätyäni tutkinut sukuni vanhoja papereita ja valokuvia ja aloin kiinnostua sukuni vaiheista. Jonkinverran on tietoja löytynyt ja talletettu "Juuret" ohjelmistoon. Ensisijaisesti olen etsinyt tietoja Jalon suvun vaiheista Kymenlaaksossa ja Karjalassa. Myöskin isäni Raunin puolen sukua Frimaneita, myöhemmin Syvänteitä, on löytynyt ja löytyy koko ajan lisää. Äitini suku on Wellinkejä luovutetusta Karjalasta. Kirjauduin suku forumiin, jospa täältä löytyisi tietoa etsinnöissäni. Isäni suvusta löytyi Kankasia. Onko kellään tietoa kullankaivaja Pelle Kankasen syntymäajasta ja paikasta? Auttaisi asiassa eteenpäin. Toivon parasta. Kiitos!

Anna-Maija Rae
27.02.08, 14:03
Hei,

Pelle (Pellervo) Kankainen

Pellervo Kankainen
s. Kotka 27.3.1910
k. Muddusjärvi 7.11.1980

http://www4.rovaniemi.fi/lapinkavijat/kulta/pellervo.html


Terveisin,

Anna-Maija Rae

Patu
27.02.08, 19:28
Kiitos Anna-Maija tiedosta ja linkeistä!
Sukulaiseni ovat Kankasia Kymistä ja Vehkalahdelta. Nytpä voin tarkistaa kuitenkin Pellervon syntymätiedot Kotkan srk:n mikrofilmiltä varmuuden vuoksi. Isoisäni sisarella Marialla oli Emil Kankasen kanssa yksitoista jälkeläistä, joiden vaiheista en vielä tiedä mitään. Olisin kiitollinen, jos saisin tätä kautta tietoa heistä. Tämän foorumin tehokkuus tuli kuitenkin heti todettua mainioksi.
Kiitoksia.