PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Katyn joukkohaudat ja Suomenlinna


Marja P.
13.02.08, 20:55
Hei,
Onko kukaan tutkinut Katyn joukkohautoja...siis sitä asiaa.. Löysin Katyn memorial wall -sivuston. Sieltä löysin ilmeisesti sukuuni liittyvän henkilön Aleksander Karp ´in nimen. Voipi olla, että tuo ei ole juuri se henkilö jota etsin, mutta haluaisin vastauksia muutamiin mieltäni askarruttaviin kysymyksiin.
Ensinnäkin, jostain sivuilta luin, että tuossa paikassa on useita joukkohautoja. Osaisiko joku kertoa, miten he ovat saaneet nuo kaikki henkilöt tietoonsa, jos eivät esim. ole kuuluneet Puolan sotilaisiin.

Lisäksi minulla olisi yksi toinenkin mieltäni askarruttava asia... Onko kukaan tietoinen Suomenlinnan asioista v. 1925-1929? Onko jollain tuttavia, jotka olisivat asuneet tuolla tuona aikana? Onko siitä ajasta tehty kirjoja jne.
Isäni äiti on asunut äitinsä ja veljensä kanssa Suomenlinnassa tuolloin ja isäni isäkin on asustellut siellä noihin aikoihin..ja hän suoritti asevelvollisuutensa Suomenlinnassa.

Vastauksia odotellen.
Marja Pylvinen