PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Tietääkö kukaan Kallioisen, Saineen suvuista?


Leena Ruuskanen
05.02.08, 00:09
Etsin tietoja isovanhemmistani ja heidän vanhemmistaan.
Isoisäni leipurimestari Aarne Kallioinen on asunut 1915-1925 luvulla Oulussa. Hän muutti 1920-luvun lopulla Raaheen, jossa hän perusti leipomon (Kallioisen känttypuoti). Hänellä oli kaksi veljeä, Eino ja Viljo, myös leipureita. Luultavasti suku on kotoisin Viialasta.
Isoäitini Elina Eufrosyne Saine on syntynyt 1903. Hän kuoli 1932 Raahessa. Hänellä oli ainakin kaksi sisarta: Signe Laakso ja Hilma Saine. Molemmat ovat kuolleet Tampereella. Suku saattaa olla kotoisin Nokialta.
Molemmat isovanhemmat kuolivat nuorina, joten enempää en tiedä. Heidän vanhemmistaan en tiedä edes nimiä, joten eteenpäin en sukututkimuksissani pääse.

KirsiL
10.02.08, 21:41
Hyvinhän Sinulla lähdetietoja on. Kuolinaikaiset seurakunnat tietävät kyllä, missä heidän kirjoissaan olleet henkilöt ovat syntyneet, mistä ja milloin muuttaneet. Kokeile tätä perinteistä reittiä, mikäli ei satu palstoille ketään näitä valmiiksi tutkineita.

Kallioisia osuu omissani yhteen sukuhaaraan naituna. Paikkakunnat eivät täsmää.