PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Hyvää joulua


Matti Lund
22.12.07, 13:21
Hyvää joulua kaikille ja lähetän samalla pienen vaatimattoman joululahjatoivomuspaketin sukututkijoiden joulupukille Korvatunturille.

1. Ensinnäkin toivon joulupukkia välittämään hyvän joulun toivotukseni kaikille tutkijoille, mutta erityisesti erotuksetta kaikille sukututkijoiksi tunnustautuville, vaikka eivät olisi mitään tutkineetkaan.

2. Edellisen lisäksi, niille käenpoikasille, jotka ovat viime aikoina halunneet kasata entistä enemmän esteitä ja kieltoja tutkijoiden olosuhteiksi, toivon joulupukin antavan lahjan, jossa on sen verran hyvää mieltä, että meillä ei ole niin paljon kieltomentaliteettia ensi vuonna.

3. Edellisten lisäksi kaikille niille, jotka ovat laatineet varhaiskeskiaikaan tai peräti antiikin aikaan ulottuvia sukupuita, toivon joulupukin antavan lahjaksi heille oman sukupuunsa, jonka tietoja he erityisesti voivat vapaasti käyttää esillä olevien sukupuitten täydentämiseen varsinkin varhaisempien aikojen osalta. Joulupukkihan ei koskaan valehtele, joten tietoja ei saa ainakaan Wittgensteiniin nojaten epäillä, ei ainakaan ääneen, joten niiden täytyy kelvata sukututkijoillekin.

4. Lisäksi toivon, että joulupukki muistaa erityislahjalla erästä täysin sukututkijoille ulkopuolista ryhmää, eli ottaa kaiken varalta mukaan perinteikkään kimppunsa risuja, kun koputtaa tietosuojavaltuutetun toimiston ovelle ja kysyy onko kilttejä lapsia. Toimiston väen pitää vastata pukille korvat näkyvillä ja on sitten aivan pukin omassa harkinnassa, mitä kontista on otettavissa. Toivon kuitenkin, että sieltä löytyy jotain henkisesti kasvattavaa ja tietoa lisäävää tuomista. Jos pukki haluaa ojentaa toimiston väkeä, toivon, että se tapahtuu lempeästi ja että he lupaavat olla entistä kiltimpiä myös sukututkijoille.

Enempää lahjoja en toivo, mutta toivon, että pukin jälkipolvi pakkaa ne niin pieniin paketteihin, että niitä riittää kaikille.

terveisin pikku Matti

Hyvää joulua vielä kerran.

eijali
22.12.07, 20:25
Matti Lundin jouluntoivotus oli täydellinen!
Kiitos siitä ja hyvää joulua minunkin puolestani kaikille!
Eija Liitiäinen

tellervoranta
23.12.07, 11:56
Onkos kaikki tontut jouluhyörinässä, vai uuvahtaneet kovan pörinän jälkeen :confused:
Terveisiä
Kepsulille skypeilyyn, Kaisalle kissojen ulkoiluttamiseen, Ar:)lalle Mikkosten metsästykseen, Jussille kännyn pirinöihin, Jounille salanimeilyyn?, Laurille Kokkosten metsästykseen( myös Meksikossa),Teijalle muuttoon, Ullalle Toikkailuun, Erkille lumen takaisin luomiseen, Martinille salakirjoitusten tiirailuun, Koskelalle parannuskeinojen lisäetsintään, Matille pitkiin kirjeisiin, Helenalle ylvään profiilin ylläpitoon, Sarille Hooloppien löytöön, Sariaiselle lisäopuksiin, Hissalle lisähissailuun,Ristolle rohkeiluun,...meniköhän terveiset oikeaan tarkoitukseen, olen jo unohtanut kaikkien meriitit...:cool:
Ja Adminille mm. minun ojennukseen esim. kellolla tainnuttamisella :p: sekä
Akille, vakirpitille, Juhalle ym. ahkerille toimijoille...Hyvää Joulua.

Jk. Jos meni henkilökohtaisuuksiin, poistettakoon.

Erkki Järvinen
23.12.07, 13:17
Onkos kaikki tontut jouluhyörinässä, vai uuvahtaneet kovan pörinän jälkeen :confused:
Terveisiä
--- Erkille lumen takaisin luomiseen, - - -meniköhän terveiset oikeaan tarkoitukseen, olen jo unohtanut kaikkien meriitit...:cool:
--- ym. ahkerille toimijoille...Hyvää Joulua.

Jk. Jos meni henkilökohtaisuuksiin, poistettakoon.

Jep, täällä hivelee hissukseen pientä lumiräntää joka näin Tellervolle tiedoksi saatetaan kaiken muun hyörinän ohella - joten toivomus täytetty;)

blue-eyed
23.12.07, 13:52
Onkos kaikki tontut jouluhyörinässä, vai uuvahtaneet kovan pörinän jälkeen :confused:
Terveisiä
Ar:)lalle Mikkosten metsästykseen, ...Hyvää Joulua.


Tellervo, olen ihan otettu, kun meriitiksi luet Mikkosten metsästyksen:D: Vähemmälle se on nyt jäänyt, paisti, että tuossa loppusyksyllä juttelin sen "Mikkosen" Eijan kanssa, joka kertoi sinun Virpisi Turusta olevan hänen ihan paras ystävänsä.

Täällä jotain häpsittelee, taitaa olla alijäähtynyttä vettä. Seuraavana ohjelmassa on piirakan uunista poisotto ja hautausmaille lähtö.

Rauhallista joulua sinullekin, kiitos muistamisesta.

tellervoranta
23.12.07, 15:24
tämä pörinähenkilö kirjoittelee suitsait :) ja sekoilee...
Hyvää Joulua myös tenaville, epulle ja Jaskalle
lisäksi Kaikille muille forumilaisille :rolleyes:
blue-eyedille:...Viipi on kyllä pikkuTellu, mutta Tellu ei ole Viipin äityli....:eek:

Vakirpit
23.12.07, 18:34
Rauhallista Joulua. toivottaapi "ei kovin ahkera vakirpit":D: