PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Uudet ja vanhat kotisivut - kirjautumisohjeita


Kirjastonhoitaja
26.03.12, 11:10
Ohjeistusta kirjautumiseen on ollut mm. täällä foorumilla aiemminkin, mutta kyselyjä on ollut sen verran paljon, että kertaus lienee paikallaan.

Tarkistathan ajankohtaiset asiat Seuran uusilta kotisivuilta (http://www.genealogia.fi/index.html) ja Forumin ja kotisivujen yhteisestä kalenterista (http://suku.genealogia.fi/calendar.php)!

Vanhojen sivujen (http://www.genealogia.fi/index.php?lang=fi) aineistoihin pääsee vanhan tunnuksen ja salasananavulla. Vanha tunnus on M-alkuinen merkkijono, joka on ilmoitettu viimeisimmän Sukutieto-lehden 1/2012 ja viimeisimmän Genos-lehden 4/2011 osoitetarrassa ylimmällä rivillä ensimmäisenä. Salasana vanhoille sivuille muodostetaan tämän ohjeen (http://www.genealogia.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=288&Itemid=245&lang=fi)mukaan. <o:p></o:p>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o:p></o:p>
Uusien jäsensivujen tunnus on lehden osoitetarrassa seuraava merkkijono ja kolmas jono on salasana. Uusille jäsensivuille pääsee klikkaamalla Jäsentietoa-painiketta kirkkaanvihreässä palkissa, jolloin tulee esille kirjautumissivu (login), jossa pääsee täyttämään tunnuksen (username) ja salasanan (password).

Vuokko Pärssinen-Tainio
kirjasto*genealogia.fi