PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Tissarin Sukuseura kutsuu


Raija Järvenpää
23.06.07, 17:56
SUKUKOKOUS

Tissarin Sukuseura kutsuu Sinut ja sukusi jäsenet varsinaiseen vuosikokoukseen Kangasniemelle Salmenkylän Metsästysseuran majalle lauantaina 11.8.2007. Kokouspaikka sijaitsee Kangasniemeltä Pieksämäelle johtavan kantatien 447 varrella noin 2 kilometrin päässä valtatie 13 risteyksestä. Käännytään oikealle Syvälahden tanssilavalle osoittavalle tielle ja sen jälkeen välittömästi vasemmalle metsästysmajalle.

Aloitamme tilaisuuden lounaalla klo 11. Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelu tarjoilee salaattien ja leikkeleiden kera paistia. Lounaan hinta on 17 euroa, johon sisältyy myös kakkukahvit.

Varsinainen kokous aloitetaan lounaan jälkeen noin klo 12. Kokouksessa käsittelemme seuran sääntöjen mukaiset asiat. Sukuneuvostosta ovat erovuorossa Anna Iivari, Marita Takkinen, Miia Takkinen, Eija Matilainen ja Veikko Tissari.

Varsinaisten kokousasioiden jälkeen
kerrotaan Kangasniemen sukuhaaran tutkimuksista
esitellään Kangasniemen Kauppilassa sijaitsevan Tissarin kantatilan vaiheita
nautitaan kahvit
pidetään perinteiset arpajaiset (ota arpakaispalkintoja mukaan)Tilaisuuden jälkeen tehdään kiertoajelu lähellä sijaitsevalle Tissarin kylälle, jossa aiemmin jokainen talo on ollut Tissarin suvun hallussa. Kiertoajelulla nähdään mm. Tissarin talo, joka on ollut saman suvun hallussa vuodesta 1634 lähtien, tutustutaan Meikkulan kiviaitoihin, myllyyn ja vanhoihin rakennuksiin.

Järjestelyjä varten pyydän ilmoittamaan su 29.7. mennessä osallistumisestasi. Ilmoita lähettämällä postikortti osoitteella

Tissarin Sukuseura r.y./ Veikko Tissari
Puolukkarinne 15
41340 LAUKAA

tai sähköpostilla

veikko.tissari*pp1.inet.fi

tai puhelimella 040-575 8741

Terveluoa!

Tissarin Sukuseura r.y./ Veikko Tissari