PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Ancestry.com


Juha
27.02.12, 08:50
Olen joskus harvoin käyttänyt tätä palvelua, joka sinänsä toimii ihan mainiosti. Ei vain ole ollut tarvetta sille kovin paljoa.

Nyt on alkanut tippua sähköposteja otsikolla "New content has been added to your family tree"

Tietääkseni en ole koskaan perustanut ao. palveluun minkään valtakunnan sukupuuta enkä muutenkaan osoittanut kiinnostusta. Osaako joku sanoa, voiko joku toinen henkilö merkata meikäläisen s-postiosoitteen jonkun puun "jäseneksi".


Kyselee tässä asiassa suurta tietämättömyyttä osoittava

kkylakos
27.02.12, 08:59
Hei,

noita ilmoituksia tulee silloin(kin) kun päivityksiä on tehty sellaiseen puuhun, johon on annettu lukuoikeudet. Itsellenkin niitä tulee, mutta en ole selvittänyt saisiko jossain kommunikaatiovalikossa säädettyä pois.

Klikkaa yläpalkista "family trees" niin näet mihin sinut on lisätty lukijaksi (Trees shared ). Muistaakseni toimenpiteeseen ei vaadittu omaa suostumusta.

Juha
27.02.12, 09:01
Kiitos Kaisa,


Tuo lukuoikeus palautti mieleen parin vuoden takaisen jutun. Siitä lienee kyse. Eivät ne minua haittaa, mutta eivät kiinnostakaan tällä hetkellä




Juha