PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Alli ja Olavi Lauttila - tutkiiko kukaan Lauttilaa?


Laardi
22.02.12, 20:05
Olavi Lauttila ja vaimo Alli o.s. Herlevi. Tutkiiko kukaan Lauttila-sukua?

Henkilötietosuoja estää vuosilukujen lisäämisen tähän viestiin, mutta tämä kaksikko meni Amerikkaan ja googlella löytyy tarkempaa tietoa.

Nyt etsitään herra Lauttilan suomalaisia sukujuuria. Olisiko kellään tietoa vanhemmista ja mistä hän oli kotoisin? Myös elossa olevista sukulaisista kaivataan tietoa.

Tuiju Olsio
24.02.12, 10:20
Laitoin sinulle tänne kaksi päivää sitten yksityisen viestin. Olisi kiva tietää, oliko tästä jotain hyötyä. Voisin innostua etsimään jotain lisääkin ehkä.

Laardi
24.02.12, 18:01
Hei,

en osaa vielä sanoa, kun en ole saanut vastausta sukulaiseltani, joka mahdollisesti tietäisi enemmän. Mutta alustavasti vaikuttaisi aika hyvältä. Kiitos niistä tiedoista!

KiMiKa
18.03.12, 09:13
Jokin satamakaupunkihan se oli. Olavi oli tarinan mukaan lähtenyt kauppaan ostamaan äidilleen kermaa mutta ottikin pestin laivaan, joka lähti amerikkaan. Olavi kävi tämän jälkeen ilmeisesti vain kerran suomessa - tuomassa äidilleen sen kerman :). Kävin Allin haudalla 29 vuotta sitten ja haluaisin mennä uudestaan mutta en muista hautausmaan nimeä.

Laardi
18.03.12, 11:29
Uusikaupunki. Aten kanssa ollaan selvitelty, ja nyt pitäisi ameriikan päästä löytää tietoja, mitä tapahtui Allin kuoleman jälkeen.