PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Seuran uusista sivuista


ehjelt
09.01.12, 08:39
Hei

Kysymys uusista kotisivuista ja KA:n kurssista:

1) Kirjautumiseni uusille sivuille ei onnistu. Voivatko administraattorit auttaa. Käytän samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa kuin vanhallekin sivulle, jossa ne toimivat. SukuForumin jäsenille tarkoitetulle palstalle pääsen myös. Muistaakseni kun ne avattiin, niin sinne pääsi automaattisesti, koska uusia jäsensivuja ei vielä ollut. Nythän se ei onnistuisi, koska en pääse uusien sivujen jäsenpuolelle.

2) Jouluhässäkässä olen kadottanut viimeisen Sukutieto-lehden, jossa kerrottiin KA:n kevään kursseista. Muistaakseni 11.1.2012 on kurssi Seuran kotisivuista. En nyt löydä ko. kurssista tietoa SukuForumilta enkä Seuran vanhoilta enkä uusilta sivuilta. Kaikenlaisista muista kursseista on kyllä tietoja. Löytyvätkö ko. kurssin tiedon mahdollisesti Seuran uusien sivujen jäsensivuilta, joille nyt en pääse? Voisiko joku kertoa onko tuo kurssi ylihuomenna ja mihin aikaan?

ametsapuro
09.01.12, 18:01
1. http://suku.genealogia.fi/showthread.php?t=16456
Täältä löydät selityksen, eli uusien sivujen jäsensivut eivät ole vielä käytössä.

2. http://www.arkisto.fi/fi/news/707/61/Saehkoeiset-palvelut-tutuiksi-Kansallisarkiston-luentosarjassa/

Ja tarkoittanet näitä Kansallisarkiston iltoja? Ja nämä illathan videoidaan ja ne ovat sitten myöhemmin katsottavissa netistä. Itse olen tästä mahdollisuudesta enemmän kuin iloinen.

Toivottavasti vastasin kysymyksiisi, vaikka en admin olekaan ;)
t. Anne

ehjelt
09.01.12, 19:58
Kiitos Annelle tiedoista.

1) Ilmeisesti olen ainoa, joka ei tiennyt Seuran uusien jäsensivujen vielä toimivan. Olisi tietenkin korrektia laittaa sivulle tieto siitä, etteivät jäsentiedot ole vielä käytössä sen sijaan, että turhista kirjautumisista tulee vain asiaa mitenkään valaisemattomia virheilmoituksia.

2) KA:n kurssit olisin tietenkin saanut itsekin katsottua, jos olisin älynnyt, että ne ovatkin KA:n järjestämät eivätkä Seuran. Ilmeisesti tällä kaudella Seura ei järjestä mitään kursseja.

admin
10.01.12, 08:42
Toivottavasti vastasin kysymyksiisi, vaikka en admin olekaan ;)


Ihan vaan sivukommenttina...

Oletan että ilmoitukset koulutuksista/esitelmäsarjoista jossain vaiheessa on tulossa. Vuoden 2010 lopussa Seuralta tuli tällainen ilmoitus:

12714


...jonka lopussa lause

"Vuonna 2012 kolmivuotinen Sukututkijan jatkokurssi alkaa alusta"


Eiköhän jossain vaiheessa Seuralta tule tietoa näistä ja muista koulutuksista/esitelmistä mikäli maltamme odottaa.

Hasse

Kirjastonhoitaja
10.01.12, 17:59
Täydennyksenä edelliseen, että Kansallisarkiston 18.1. alkavasta arkistolaitoksen sähköisiä aineistoja koskevasta luentosarjasta on kyllä tiedotettu (http://suku.genealogia.fi/showthread.php?t=16390) tammikuun alussa Suku Forumillakin. Alafoorumi on Ryhmät > Muut yhteisöt, jossa ilmoitetaan mm. arkistojen ja työväen- ja kansalaisopistojen kursseista ja tapahtumista. Tieto tilaisuuksien videoinnista on tullut myöhemmin.

Kirjaston teemailloista ensimmäinen on kirjastossa tiistaina 7.2.2012 klo 18.15. Arto Hautala haastattelee silloin Terhi Nallinmaa-Luotoa paikallishistorian kirjoittajan näkökulmasta sukututkimuksen. Tästä pikapuoliin lisää Kirjaston alafoorumilla, kotisivuillamme ja Seuran Facebook-ryhmässä.

Vuokko Pärssinen-Tainio
kirjastonhoitaja