PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Muistatko urheilua Porissa


kkylakos
05.01.12, 12:28
Lainattuna etusivulta http://www.kerromuseolle.fi/ (onpas taas geneerinen sivustonimi valittu)
Muistatko jonottaneesi Sokos-tavaratalon katolla 1970-luvun lopulla saadaksesi finaalilipun Ässien peliin? Tai olitko 1990-luvulla juhlimassa FC Jazzin Veikkausliigan mestaruuksia? Oletko itse urheillut jossain porilaisessa seurassa? Voit jakaa muistosi ja kokemuksesi muillekin ja katsoa samalla, millaisia kuvia tai muistoja muut ovat tallettaneet porilaiseen urheiluperinteeseen keskittyvään verkkoportaaliin.
Kerromuseolle.fi -sivusto on Satakunnan Museon uusi sähköinen museopalvelu. Jotta paikallista urheiluelämää ja -ilmiöitä saataisiin tallennettua ja dokumentoitua kattavasti, haastamme sinut jakamaan muistosi ja kokemuksesi meidän kanssamme, sekä olemaan mukana luomassa Satakunnan Museon sähköistä näyttelyä porilaisen urheilun historiasta!
Kuka tahansa voi ladata tiedostoja verkkoportaaliin. Materiaali voi olla valokuvia, videokuvaa tai kirjoitettuja muistoja. Materiaalin jakaminen vaatii rekisteröitymisen palveluun, mutta jaettua aineistoa voi katsella ilman rekisteröitymistä.