PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukuohjelmisto 11 / postgres ongelma


Erikmt
29.12.11, 14:08
Vuosi sitten otin käyttöön Sukuohjelmisto 11:n ja usein oli silloin ongelmia tietokannan käynnistyksen kanssa. Nyt kuitenkin pitkän käyttöpaussin jälkeen en saa tietokantaa millään aukeamaan. Sukuohjelmisto ei tunnista kannan olemassaoloa, mutta Task Master näyttää PostgreSQL:n toimivan.
Eli, onko tähän kenelläkään auttavia neuvoja tai sitten neuvoa siitä, miten saisin tietokantatiedot ongittua kovalevyltä ohi postgresin?

tkukkonen
29.12.11, 15:13
Päivitä Java ohjelmasi tuoreimpaan versioon. Minulla oli sellaisia ongelmia kuin sinullakin erään Java-päivityksen jälkeen, mutta sittemmin ne katosivat.

Ehdotukseni ei auta varmuudella, mutta sitä kannattaa kokeilla. Samoin kannattaa vain yrittää toistuvasti monta kertaa kannan avausta.

Erikmt
30.12.11, 15:05
Kiitos hyvistä neuvoista. Päivitin Javan, asensin Postgresin uudestaan ja taistelin eri käyttäjä-, salasana- ja tietokantavaihtoehtojen kautta kunnes lopulta osuin sopivaan kombinaatioon ja ohjelma toimi taas.