PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Linkki Oulun kihlakunnan verotalojen ulosottoluetteloon v. 1866


jah
06.11.11, 14:56
Kuvasin äskettäin Oulun maakunta-arkistossa käydessäni oheisen "Luettelon Oulun kihlakunnan verotaloista, jotka ilmoitetaan myytäviksi kruunun ulosoton vuoksi v. 1866" (alkaen).

Luettelossa on taloja ainakin Iin, Muhoksen, Limingan (sis. Tyrnävä, Lumijoki), Kiimingin ja Pudasjärven pitäistä. Jos luettelosta löytyy itseä kiinnostava talo, siihen liittyvää aineistoa löytyy arkistosta.

Tein kuvista pdf-tiedoston ja se on vapaasti luettavana Issuussa (http://issuu.com/hietja/docs/ulea_harad_kronouttags_1866/1) (Huom! Iso tiedosto, voi avautua hitaasti). Jos joku haluaa kääntää ja kirjoittaa puhtaaksi ko. luettelon julkaistakseen sen täällä, voin lähettää sen sähköpostilla.

jukkaukkola
06.11.11, 18:41
Selvä ja helppolukuinen tiedosto ,kuin lukisi OMA:n pöydällä.Muhoksen kohdalla näyttäs menneen ne talot myyntiin ,joista puuttuu V väkänen .