PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Liedon Sauvolan Ristinpellosta ajatuksia?


kkylakos
02.11.11, 11:38
Nautelankosken museon blogissa (http://nautelankoski.blogspot.com/2011/11/viikko-44-kerro-muistosi-ristinpellosta.html ) kuulutetaan paikallistietoutta:
Onko Sinulla muistoja tai mielipiteitä liittyen Liedon Ristinpeltoon? Kerro kokemuksistasi vapaamuotoisella kirjoituksella. Voit lähestyä aihetta esimerkiksi kertomalla alueella järjestetyistä tapahtumista, joihin olet osallistunut. Voit pohtia ristin merkitystä itsellesi ja sitä, kuinka se vaikuttaa kalmistoalueen luonteeseen. Oletko käynyt alueella hiljentymässä tai retkeilemässä, miksi/mikset? Kerrothan myös kuinka usein olet käynyt Ristinpellolla, käytkö alueella esim. kerran vuodessa tai useammin/harvemmin. Voit lisäksi pohtia alueen tulevaisuutta ja kertoa mielipiteesi ristin säilyttämisestä ja uusimisesta.

Juha
02.11.11, 11:49
Muutaman kerran käynyt siellä (http://juhansuku.blogspot.com/2010/07/suomen-ensimmainen-kristillinen.html), mutta paikkahan on ihan asutuksen vieressä. Ei siitä mitään erityisiä viboja irronnut ;)

Yhtä kaikki, todella arvokas pala menneisyyttä ja upeaa, että Nautelankosken muutenkin aktiivinen museo tekee tätä säilytystyötä



Juha