PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Suku- ja Kotiseutumessut Turussa 30.9.-2.10.


Kirjastonhoitaja
27.09.11, 10:18
Tervetuloa Turun Kansainvälisten Kirjamessujen (http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/kirjamessut/etusivu) yhteydessä järjestettäville Suku- ja Kotiseutumessuille (http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/messut-ja-tapahtumat/sukumessut)Turun Kongressi- ja Messukeskukseen. Tutustu messujen runsaaseen ohjelmaan (http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/turun-kansainvaliset-kirjamessut/messuohjelma-0) ja näytteilleasettajien (http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/turun-kansainvaliset-kirjamessut/naytteilleasettajaluettelo) luetteloon! Ohjelmaa on erityisesti messujen Kotiseutupalviljongissa, poimintoja etusivullamme (http://www.genealogia.fi/). Messujen Basaarissa (http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/suku-ja-kotiseutumessut/basaaripaikat)kotiseutuyhdistykset, sukututkimus- ja sukuseurat sekä yksityiset alan toimijat esittelevät toimintaansa ja myyvät tuotteitaan.

Mukana messuilla ovat Suomen Sukututkimusseura, Suomen Kotiseutuliitto, Finlands svenska hembygdsförbund, Sukuseurojen Keskusliitto, Siirtolaisuusinstituutti, Arkistolaitos, Kirkkohallitus... Sukututkimusseuralla ja Kotiseutuliitolla on yhteinen osasto (B 35), jossa esitellään mm. kirjastoa, HisKiä ja julkaisutoimintaa.

Näkemisiin Turussa!

Vuokko Pärssinen-Tainio