PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Missä mahdollista selata vanhoja Anarâš-lehtiä?


[teija]
26.11.07, 22:08
Osaako kukaan kertoa, missä olisi mahdollista selata vanhoja Anarâš-lehtiä? Erityisesti joissain lehdissä olevat valokuvat kiinnostavat, kun liittyvät mieheni sukuun.:rolleyes:

Juha
26.11.07, 22:18
Tuskin ainakaan netin kautta, mutta esimerkiksi Inarin kirjastosta löytyy


Juha

[teija]
26.11.07, 22:23
Niin, netistä ei ainakaan tunnu löytyvän, mikä on harmi sinänsä. Suostuisivatkohan Inarin kirjastossa ottamaan kopioita tai skannaamaan minulle tiettyjä sivuja tietyistä lehdistä? Ja mitenkähän pitkältä aikajaksolta taaksepäin ovat lehtiä säilyttäneet...?

Eppu K
02.12.07, 12:04
Näin kuukkeloimalla (http://www.google.fi/search?hl=fi&q=Anar%C3%A2%C5%A1&btnG=Google-haku&meta=) löytyy erinäisiä Inari-osumia. Vilkaisin niistä ensimmäisiä, sieltä löytyi mm
näitä lehtiä (http://personal.inet.fi/luonto/pertti.turunen/anaras2/anaras.htm), mutta itse pystyin selailemaan vain niiden kansilehtiä. Kauniita ovat.

[teija]
02.12.07, 19:04
Niin, itsekin olen yrittänyt googlettaa enkä ole löytänyt oikein mitään mainittavaa. Nuokin löytämäsi kansilehdet - jotka itsekin olen käynyt katsomassa jo pariin otteeseen - taitavat olla kansilehtikuvien kuvaajan omilla sivuilla. :( Hmmh, täytynee ottaa yhteyttä sinne Inarin kirjastoon ja kysellä hieman.