PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Uusi verkkosivu Eteläpohjalaiset Juuret ry:lle


Latvatalo Heikki
10.09.11, 17:44
Eteläpohjalaiset Juuret ry on julkistanut uudet verkkosivunsa (http://www.etelapohjalaiset-juuret.fi (http://www.etelapohjalaiset-juuret.fi/)). Kyseessä on mittava ulkoasullinen, rakenteellinen ja sisällöllinen uudistus.

Tavoitteena on ollut, että sivusto olisi kävijöille entistäkin hyödyllisempi ja mukavampi käyttää. Olemme esimerkiksi parantaneet sivuston sisäistä hakua ja verkkokauppaa.

Nyt on entistä yksinkertaisempaa löytää tieto siitä, missä julkaisussa etsimästäsi esivanhemmasta löytyy artikkeli tai maininta. Tuotehaku poimii sinulle oikeat vuosikirjat tai Eteläpohjalaiset Juuret –julkaisut.

Verkkokauppaan on tullut lisää selkeyttä. Jokaisesta julkaisusta on pyritty tekemään sisällysluettelot. Juuret-julkaisut ovat vuosijärjestyksessä ja kotiseutukirjat eli historialliset vuosikirjat löytyvät kunnittain. Kartoista ja julisteista on kuvat. Muut julkaisut on ryhmitelty kätevästi kuntakohtaisesti.

Sukututkimus-yläpalkin alle on koottu sukututkijoita hyödyttäviä linkkejä, hakemistoja ja aineistoa. Henkilöhakemistot -alakohdasta löytyy muun muassa henkilöluetteloita eri pitäjänhistorioista, Juuret-lehdistä ja yhdistyksen erillisjulkaisuista. Kuka tutkii ketä -palstalla sukututkijat esittelevät sukututkimuskohteitaan Etelä-Pohjanmaalla. Tarinoita-kohdassa on runsaasti historiallisia kertomuksiaja sukututkimusartikkeleita.

Sivustollamme käydessä kannattaa myös tutustua uuteen, vielä koevaiheessa olevaan Valokuvientunnistus (http://www.etelapohjalaiset-juuret.fi/valokuvien_tunnistus.html) -osioon. Vanhat, tunnistamista ja kommentointia kaipaavat valokuvat on ryhmitelty kunnittain.

Yhdistyksen jäseneksi ja EteläpohjalaisetJuuret –julkaisun tilaajaksi on nyt helppoa liittyä yhdellä painalluksella (http://www.etelapohjalaiset-juuret.fi/index.php?liity=1) ja täyttämällä jäsenlomakkeen. Yhdistyksen jäsenenä olet oikeutettu esimerkiksi tuntuvaan alennukseen tietyistä ennen vuotta 2010 ilmestyneistäjulkaisuista. Lisätietoa eduista (http://www.etelapohjalaiset-juuret.fi/index.php?page=1134&lang=1) sivustollamme!
Jäsenenä voit kirjautua sivustollemme käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Kirjautumisen jälkeen pystyt muuttamaan omia yhteystietojasi. Kirjautumalla näet verkkokaupan tuotteissa jäsenhinnat ja näet myös sen, mitä tuotteita olet tilannut viimeisen vuoden aikana verkkokaupastamme.

Tunnukset ja salasanat pyritään lähettämään nykyisille jäsenille viimeistään syyskuun puolivälissä edellyttäen, että jäsenen sähköposti on yhdistyksen tiedossa. Uudet jäsenet saavat tunnukset jäsensivuille maksettuaan jäsenmaksun.

Eteläpohjalaiset Juuret ry tutkii, tallentaa ja julkaisee sukuhistoriaa, yleis- ja paikallishistoriaa sekä asutushistoriaa vanhalta Etelä-Pohjanmaan alueelta. Yhdistyksen tärkein julkaisu on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Eteläpohjalaiset Juuret –aikakauskirja, joka on samalla jäsenjulkaisu. Yli 800 jäsenen Eteläpohjalaiset Juuret ry on Suomen toiseksi suurin sukututkimusyhdistys heti Suomen Sukututkimusseuran jälkeen.

Eteläpohjalaiset Juuret ry:n hallitus

kkylakos
10.09.11, 17:58
Yli 800 jäsenen Eteläpohjalaiset Juuret ry on Suomen toiseksi suurin sukututkimusyhdistys heti Suomen Sukututkimusseuran jälkeen.
Mikä on "sukututkimusyhdistys", kun SSHY ei määritelmän alle mahdu? Pitää olla myytäviä tuotteita?

Matti Lehtiö
10.09.11, 18:47
Määrittelyjä on varmaankin monia ;)

Mutta tutkiiko ja julkaiseeko SSHY sukuja tai sukututkimuksia?

Eteläpohjalaiset Juuret ry
Matti Lehtiö