PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Suku- ja kotiseutumessujen ohjelma ilmestynyt


Kirjastonhoitaja
08.09.11, 13:03
Turun Kansainvälisten Kirjamessujen yhteydessä Turun Kongressi- ja Messukeskuksessa järjestetään tänä vuonna Suku- ja Kotiseutumessut. Tutustu messujen ohjelmaan (http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/turun-kansainvaliset-kirjamessut/messuohjelma-0).

Messujen Basaarissa (http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/suku-ja-kotiseutumessut/basaaripaikat)kotiseutuyhdistykset, sukututkimus- ja sukuseurat sekä yksityiset alan toimijat voivat esitellä toimintaansa ja myydä tuotteitaan. Mukaan voi ilmoittautua 16.9. asti! Näytteilleasettajien luettelo on tässä (http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/turun-kansainvaliset-kirjamessut/naytteilleasettajaluettelo).

Esittelypaikkoja Basaariin varataan Kotiseutuliiton toimistosta puh. (09) 612 6320 tai toimisto*kotiseutuliitto.fi. Lisätietoa Turun messukeskuksen (http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/suku-ja-kotiseutumessut/messutiedotteet/tutkimusretkia-kotiin-ja-kauas-suku-ja-) ja Suomen Kotiseutuliiton (http://www.kotiseutuliitto.fi/ajankohtaista/liiton-uutiset/uutisarkisto/esitelkaa-toimintaanne-suku-ja-kotiseutumessuilla-turussa) messusivuilta ja Suomen Kotiseutuliiton pääsihteeriltä Lassi Saressalolta lassi.saressalo*kotiseutuliitto.fi.

Tervetuloa Turkuun!