PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukututkimusta Face Bookissa


Årsnes
03.09.11, 22:05
Mielenkiintoisia linkkejä ja apua tarjolla myös fbssä, tosin Englannin kielellä: http://www.facebook.com/FinlandGenealogy
Vastaavia sivustoja on jo useammasta maasta. Ehkä siitäkin löytyy apua täällä kirjoitaville.
Suomen sivusto on aivan uusi eikä siellä vielä ole paljoakaan asiaa, joten sinne otetaan mielellään vastaan apua paremmin tietäviltä.

JaskaS
03.09.11, 22:58
Näitä tuntuu tupsahtevan, kuin sieniä sateella :eek:
Mainitsemassasi porukassa "tykkääjiä" nyt 52.
Sitten on esim. ryhmä nimeltä Finnish geneaology, jossa jäseniä 565.
Facebook ei oikein tunnu sopivalta alustalta sukututkimukseen. Kannattaa mielestäni siellä ja muissakin yhteyksissä suositella tämän Suku Forumin rinnakkaista englanninkielistä Finlander Forumia (http://finlander.genealogia.fi/) kaikille suomalaisia sukujuuria tutkiville emigranttien jälkeläisille, kuten myös suomalaisille kaukomaille muuttaneiden sukulaistensa etsijöille.

:) Jaska

tellervoranta
04.09.11, 07:45
Juu, olin minäkin tuossa Finnish genealogissa, mutta erosin, kun meni liikaa aikaa eikä juuri vastakaikua :p:

Årsnes
04.09.11, 19:26
Kannattaa mielestäni siellä ja muissakin yhteyksissä suositella tämän Suku Forumin rinnakkaista englanninkielistä Finlander Forumia (http://finlander.genealogia.fi/) kaikille suomalaisia sukujuuria tutkiville emigranttien jälkeläisille, kuten myös suomalaisille kaukomaille muuttaneiden sukulaistensa etsijöille.

:) Jaska


Laitan tuon sinne myös, kiitos tiedosta. Voin ottaa kaikenlaisia sukututkimus linkkejä jotka auttavat geneologiasa ulkomailla olevia etenkin... ei vain amerikkalaisia. Minullakin on sukua Etelä -Ameriikassa ja Aasiassa jne... joka maasta tehdään vähitellen oma "osastonsa" fbhen.

Laardi
13.09.11, 07:37
Facebookissa olen mukana useammassa genealogy-ryhmässä, suomen-, ruotsin- ja englanninkielisessä. Ei vaan tule seurattua niitä, enkä oikein itse osaa FB:ssä aktivoitua ja asennoitua sukututkimukseen.

Eilen poistin "friendeistäni" kaikki muut paitsi amerikanserkut. Olisin poistanut tilini kokonaan, ellen kokisi FB:tä helpoimpana tapana pitää yhteyttä heihin yhteyksien katkeamatta (kun ne nyt kerran sukututkimuksen myötä olen löytänyt ja saanut muodostettua).

Terveisiä siis kaikille niille kolmelle tämän foorumin "asukkaalle", jotka kavereinani olivat; "no hard feelings". Lähti lapasesta sen palvelun käyttö ja piti rajoittaa. :)