PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : 10.140 sivua syynätty


Veikko45
27.08.11, 17:05
Vapaaehtoiset sukututkijat ovat lukeneet tai ainakin silmänneet nyt 10.140 sivua ja poimineet sieltä kaikki henkilönnimet ja paikannimet. Savon tuomiokirjahanke etenee.

Tuskin monikaan sukututkija voisi lukea 10 tuhatta sivua tuomiokirjoja vain saadakseen selville, mainitaanko siellä jokin häntä kiinnostava sukunimi. Mutta nyt meneillään oleva hanke nopeuttaa oikean tuomiokirjatekstin löytymistä aivan ratkaisevasti.

Nimien poimijat ovat tehneet jo aivan käsittämättömän suuren työn, mutta kuitenkin poimittavaa on jäljellä vielä paljon, ja vapaaehtoisia kaivataan lisää. Tarkemmat tiedot hankkeesta saa Varkauden Seudun Sukututkijain kotisivulta http://suvut.genealogia.fi/varkaus/
ja sieltä: Henkilöhakemisto Savon tuomiokirjoihin.

Laardi
27.08.11, 17:09
Jostain syystä linkin jälkeinen ja-sana tulee mukaan URL:iin, kun tuota linkkiä painaa. Tai siis URL on muotoa http://suvut.genealogia.fi/varkaus/ja (http://suvut.genealogia.fi/varkaus/ja)

Veikko45
27.08.11, 18:10
Uusi yritys linkin saamiseksi:
http://suvut.genealogia.fi/varkaus/