PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Laitinen | Leppävirta Sydänmaa (Laitila)Laitisen esipolvet


esko vuorinen
22.11.07, 13:46
Esipolvet kadoksissa!!.Tämä on selvää, Anna Anderssintytär Laitar s 1731 Leppävirta Sydänmaa.Hänen isänsä on Anders(syntynyt mahdollisesti 1710? ja äiti Anna Tossavatar s 1702?)).Anderssin isä voisi olla Anders Laitinen ja äiti Margareta joilla ensimmäisen rippikirjan mukaan oli Anders niminen poika.Heillä äiti Cristina k 1704)? Leppävirran kaksi ensimmäistä rippikirjaa Sydänmaa(Laitila) Siellä on varmasti kolme sukupolvea Laitisia samalla sivulla ,En ole pystynyt selvittämään ketkä niistä ovat Anders Laitisen s 1710 vanhemmat ja esivanhemmat ,?Olen kiitollinen avustasi.Esko Vuorinen Vantaa.

Ritva Puomilahti
22.11.07, 17:56
Hei!
Löytyisikö tietoja mahdollisesti Laitisten sukukirjasta:
Eino Laitinen: Pohjois-Savon Laitisia. Kotalahden suku. Siinä on tietoja Sydänmaan Laitisista.

Ritva

esko vuorinen
22.11.07, 20:26
Kiitos.Olen katsonut kirjan kaksi viikkoa sitten Yliopiston kirjastossa ,ei apua.Kirjan lopussa oli pieni maininta = yksi sivu heidän sukuunsa kuulumattomista Laitisista .Siinä oli maininta Sydänmaan Laitisista (joita etsin) ei muuta. Kun pääsisi käsiksi muihin kuin kirkollisiin lähteisiin,asia voisi ratketa.Monissa rippikirjoissa on isovanhemma ylinnä , sitten pojat vaimoneen ja lapsineen perhe kerralaan.kolmekin polvea samalla sivulla ,mutta tämä rippikirja .... en saa tolkkua. kiitän esko.