PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Miksi en voi ...?


Nuutiska
25.07.11, 12:55
Sivuston alalaidassa: "Suku Forum tilastotiedot (esimerkki, ei todell. lukuja)
Viestiketjuja: 14,111, Viestejä: 93,555, Jäseniä: 7,000
Uusin rekisteröitynyt käyttäjä on: XXXX"

"(allekirjoittanut) sinulla ei ole lupaa päästä tälle sivulle. Tähän voi olla useitakin syitä:
Käyttäjätililläsi ei ehkä ole riittävästi oikeuksia tämän sivun käyttöön. Yritätkö muokata jonkun muun kirjoittamaa viestiä, päästä ylläpitosivuille tai jollekin muulle rajatulle alueelle?
Jos yrität lähettää viestiä, käyttäjätilisi on ehkä poistettu käytöstä, tai se voi vielä odottaa aktivointia."Jos kerran voin tämän kirjoittaa ja lähettää, niin miksi en voi katsoa viimeisimmän jäsenen tietoja? :confused:

Juha
25.07.11, 13:01
Kyseiset tiedot ovat näkyvillä vain ylläpidon puolella. Niistähän ei juurikaan ole hyötyä tavalliselle käyttäjälle, joten siksi tämä ratkaisu.

Kyseisen henkilön profiilin voi hakea halutessaan "Käyttäjälista" -linkin takaa tuosta yläpalkista.Suomen Sukututkimusseura
Juha Vuorela
Suku Forumin moderaattori

admin
25.07.11, 15:02
Yksinkertainen vastaus tähän on että "viimeinen" rekisteröitynyt käyttäjä ei ehkä vielä ollut edes hyväksytty käyttäjäksi moderaattoriryhmän toimesta. Silloin ko. käyttäjän kaikki tiedot vielä ovat lukkojen takana. Vasta hyväksynnän jälkeen osa profiilitiedoista ovat luettavissa.