PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Keski-Uudellamaalla uusi museotietokanta


kkylakos
13.05.11, 13:06
Hyvinkään kaupunginmuseo, Keravan museo, Mäntsälän museo ja Nurmijärven museo ovat avanneet yhteisen uuden museotietokannan Muistaja. Sieltä voi löytää valokuvia ja esinetietoja. Kuvia tietokannassa jo yli 6000 kpl.

http://www.muistaja.fi/

MUISTAJA-museotietokantaan on viety toistaiseksi vasta pieni osa museoiden kokoelmista. Museot digitoivat jatkuvasti aineistojaan, joten tietokannan kuvamäärä kasvaa ja monipuolistuu jatkuvasti. Museotietokantaan on syötetty myös aineistoja, joiden julkista esitysoikeutta rajoittaa lainsäädäntö. Tähän asiakasliittymässä näkymättömään osuuteen voi sovittaessa tutustua museoiden toimitiloissa.

Antti Järvenpää
13.05.11, 17:49
Ihan mielenkiintoinen, varsinkin kun olen itse viettänyt koko elämäni tällä alueella. Ainoa, mikä harmittaa, on se, että tuolla olevat kuvat ovat onnettoman pieniä ja rahalla sitten saisi a' 20€ saisi suuremman. Voisin osaan laittaa lisätietojakin, mutta en vitsi näillä hinnoilla.