PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Leevi Madetojan ja L. Onervan suvut selvitetty


Veikko Leskelä
28.04.11, 09:01
Madetojan Sukuseura ry on saanut painosta II sukujulkaisunsa - I teos ilmestyi vuonna 1992 - ja teoksen ennakkomyynti jäsenille on toimeenpantu.

Teoksen nimi on "Suku on voimaa - Madetojan suku 1500 - 2010". Teos julkistetaan virallisesti 7.5.2011 Kärsämäellä, mutta painosta on rajoitetusti myös suvun ulkopuolisten saatavilla.

Teos on ulkoasultaan huoliteltu ja tiiviisti palstoitettu A4-kokoinen ja postiluukkulähetykseksi suunniteltu yhden kappaleen tilauksena. Useamman kirjan tilauksesta yksi postimaksu.

Teoksessa kuvataan ensi kerran säveltäjäprofessori Leevi Madetojan koko suku aina hänen 1400-luvulle ulkomaille ulottuviin juuriinsa asti sekä hänen pitkäaikaisen puolisonsa kirjailija L.Onervan päijät-hämäläiset ja kymenlaaksolaiset sukujuuret muun autenttisen alkuperäisaineiston ohella.

Kirjan esittely on sukuseuramme kotisivuilla

www.kemi.fi/madetoja/ (http://www.kemi.fi/madetoja/)

missä ovat myös linkit teoksen sähköiseen tilaukseen, jota suositellaan ensi sijassa. Kirjan hinta on 45 € + toimituskulut.

Tilausyhdyshenkilö on Reino Laitinen (reino.laitinen(at)kotikone.fi, puh. 050 5237118).

ystävällisesti

Veikko Leskelä
Madetojan Sukuseura ry, esimies
lakitieto(at)gmail.com