PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukukirjan taittaminen


kkylakos
21.02.11, 13:42
Täällä oli vähän aikaa sitten juttua sukukirjan taittamisesta. Aiheesta kiinnostuneille tiedoksi äsken löytämäni ammattikorkeakoulun opinnäyte Sukukirjan valmistusprojekti http://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-201101121238 Tiivistelmä:
Tämän opinnäytetyön aiheena oli tarkastella sukukirjan valmistusprojektia taittajan näkökulmasta. Haasteena oli saada kokematon asiakas ymmärtämään kirjan valmistusprojektin erityispiirteet.

Tarkastelin projektin vaiheita sekä projektiryhmää ja sen toimintoja. Yritin löytää projektityöskentelyn ongelmia sekä huomata ristiriitaisuuksia käytännön ja teorian välillä.

Lisäksi kävin läpi kirjan varsinaista toteuttamista ja sitä, millaisia ulkoasuvalintoja kirjaan tehtiin. Ulkoasuvalintoihin vaikutti vahvasti asiakas itse sekä omakustanteisen kirjan tiukka budjetti.

Sukukirjan valmiiksi saaminen on monen vuoden projekti ja siksi tämänkin opinnäytetyön toiminnallisen osuuden tuloksena syntyi oikean kirjan sijasta ainoastaan keskeneräinen paperivedos.