PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Alfred Roslander


K-Erik
25.10.07, 20:27
Hei, tunteeko joku Alfred Roslander, naimisissa Olga Maria Forslundin kanssa, lapsista vanhin Artur muutti USA:han. Alfred syntyi 3.1.1865 mutta paikkakunta epävarma. Hän kuoli 31.10.1924 Porvoossa. Kaikki lapset (7 kpl) syntyivät Porvoossa ja Porvoon maalaiskunnassa Hinthaarassa. Alfred on poikani äidin isän äidin isä.
K-Erik

K-Erik
10.03.09, 17:11
Tämän herran tietoja on sitten vaikeata löytää. En ole vuodessa löytänyt mitään lisättävää enkä ole päässyt käymään Porvoon seurakunnan arkistossa, josta hänet varmastikin löytäisi. Mutta jos joku on törmännyt tähän, otan mieluusti kaikki tiedot vastaan. Vastapalvelu ei varmaankaan ole kovin häävi, en juurikaan ehdi tutkia sukuja muulla tavalla kuin netin kautta.
Karl-Erik Liljeström

K-Erik
23.02.11, 11:16
Äntligen träffade jag paret, Alfred Ferdinands föräldrar heter Emmanuel Roslander och Wilhelmina Westerberg. Han föddes i Helsinge socken på Vesterkulla gård av spannmålstorparen där.