PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Missä on IGI?


kkylakos
11.01.11, 09:18
Olisi tämän kai voinut yleiseen ryhmäänkin laittaa, mutta englanninkieliseen tekstiin linkityksestä joku voi harmistua (?). Amerikkalainen bloginpitäjä lähti FamilySearch.org muutosten johdosta tarkastelemaan IGIn historiaa. Niille meistä, jotka ovat KA:ssa kyseisiä mikrokortteja katselleet tai kyseisellä verkkosivulla hakuammuntaa tehneet, voi sisältää mielenkiintoista infoa. (Jonka joku innokas voisi referoida suomeksi johonkin lukuisista sukututkimuslehdistämme?) Juttusarjan lopussa sitten lyhyt vastaus siihen, missä IGI on nyt:
Member submissions went to NFS and extractions went to Historical Record Collections. What is the IGI? (http://ancestryinsider.blogspot.com/2011/01/what-is-igi.html)
When was the IGI? (http://ancestryinsider.blogspot.com/2011/01/when-was-igi.html)
Whence the IGI? (http://ancestryinsider.blogspot.com/2011/01/whence-igi.html)
Why Was the IGI? (http://ancestryinsider.blogspot.com/2011/01/why-was-igi.html)
How is the IGI? (http://ancestryinsider.blogspot.com/2011/01/how-is-igi.html)
Where Did the IGI Go? (http://ancestryinsider.blogspot.com/2011/01/where-did-igi-go.html)

Juha
11.01.11, 09:38
Hyviä huomioita uudistuksesta tuolla blogistilla.

Minusta tuo uusi saitti on paljon selkeämpi ja vakiona käyttämäni esimerkkihaut toimivat nätisti.

Mutta "ans kattoo ny" - aikamoista tietovarastoa mormonit hallitsevat, joten sen kehittäminen on kyllä valtavan työlästä. Kun vielä ajattelee, että itse pääsen veloituksetta käyttämään tuon työn tuloksia.


Juha