PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Valokuvien tunnistamispalvelu


Matti Lehtiö
30.12.10, 11:07
Hei eteläpohjalaiset!
Olemme päässeet matkaan valokuvien tunnistamispalvelutoiminnon aloituksessa. Sivuillamme on nyt noin 40 kuvaa ja niitä lisätään kokoajan satojen ja satojen kuvien kuva-arsenaalistamme. Kuvamäärän lisääntyessä tulemme muokkaamaan esitystapaa katsojaystävällisemmäksi.

Myös Eteläpohjalaiset Juuret julkaisussa 4 - 2010 julkaistiin muutamia Kuortaneeseen ja Jalasjärveen liittyviä maisemakuvia, joihin haluaisimme saada lisätietoja.

Voit lähettää meille tunnistamisapua kaipaavia kuvia, jotka laitamme internetsivuillemme. Olemme myös kiinnostuneita julkaisemaan tunnistettujakin kuvia, ja erityisesti erilaisia asutukseen liittyviä maisemakuvia. Ohjeet löytyy sivuiltamme.

Toivomme, että mahdollisimman moni ottaisi "tavaksi" seurata tallennustilanteen edistymistä ja kommentoisi pieniäkin havaintoja kuviin liittyen.

Eteläpohjalaiset Juuret ry:n psta
Matti Lehtiö

http://www.etelapohjalaiset-juuret.fi/index.php?sivu=11063

Solja
31.12.10, 20:20
Hei!

Vanhat valokuvat kiinnostavat ja käynkin niitä aina katsomassa kun sopivaan nettialbumiin törmään. Itsellänikin on eteläpohjalaiset juuret äidinäitini kautta.

Hienoja kuvia jotka varmasti kiinnostavat paikallisia, mutta miksi joihinkin on lisätty aika massiiviset tekstit keskelle kuvaa?

-Solja

Matti Lehtiö
31.12.10, 21:59
Kiitos kommenteista
Palvelu on vielä kokeiluasteella ja kokeillaan erilaisia variaatioita.

Osa kuvista saattaa olla sellaisia, että omistaja ei halua niiden vapaata kopiointia. Toinen tapahan olisi tuottaa matalaresoluutioisia kuvia, joilla saavutetaan sama tilanne, mutta kuvien tunnistamistehtävä heikentyy silloin oleellisesti.

Matti Lehtiö