PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukujuuria etsimässä, uusi dokumenttisarja


Aldi
22.12.10, 15:26
MTV3:n uusi sarja alkaa to 30.12. Amerikkalaisessa dokumenttisarjassa viihdealan tähdet sukeltavat menneisyyteen sukututkijoiden ja arkistonhoitajien avulla tutkiakseen sukujuuriaan.

merjasyrjämäki
22.12.10, 16:06
Samaisen sarjan alkuperäisversio (englantilainen) on tullut maksulliselta MTV3:n AVA:lta jo pitempään. Englantilaisohjelma on ollut todella kiinnostava ja hyvin tehty. Jos amerikkalaiset ovat osanneet pitää turhat kirkunat ja tunteilut poissa omastaan, niin varmasti on kiinnostavaa seurattavaa tämäkin.

Laardi
14.02.11, 09:06
Jenkeissä on toinen kausi jo pyörimässä tv:ssä tästä sarjasta, ja toivottavasti saamme sen Suomen töllöön myös. Jättikö MTV3 ensimmäisen kauden esittämisen kesken Idolsin takia vai onko ohjelmassa sama alkumusiikki ihmisineen toisellakin kaudella?

Marjapuu
14.02.11, 09:58
Jättikö MTV3 ensimmäisen kauden esittämisen kesken Idolsin takia?

Katsoin kyseisen sarjan alkuosat. Ohjelman alkutiivisteen perusteella näytti siltä, että Suomessa esitettiin
ne jaksot, jotka koskivat valkoihoisia eurooppalaisia, ja afroamerikkalaisten juuria käsittelevät jaksot jätettiin pois.