PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Lakiviikonloppu sukuseuroille


P. T. Kuusiluoma
20.12.10, 13:55
Suomen Sukututkimusseura järjestää lauantaina ja sunnuntaina 22.–23.1.2011 lakiviikonlopun Helsingissä Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6). Tilaisuuden kesto on klo 10.00–16.00 kumpanakin päivänä.

Viikonlopun aikana käydään läpi erityisesti sukuseurojen toimintaan liittyviä tärkeitä toimintoja, joita laeilla säädellään. Lauantaina käsitellään yhdistyksen hallintoon ja taloushallintoon liittyviä asioita kuten yhdistyksen yleishyödyllisyyttä, elinkeino- ja arvonlisäverotusta, tilinpäätöstä, tilintarkastusta ja toiminnantarkastusta, hallituksen jäsenten vastuita ja lakisääteisiä ilmoituksia.

Sunnuntain ohjelma pureutuu julkisuus-, tietosuoja- ja tekijänoikeuslainsäädäntöön sukukirjahankkeen näkökulmasta. Siinä tarkastellaan mm. arkaluontoisten tietojen käsittelyä, rekisterinpitäjän velvollisuuksia, vainajien tietosuojaa sekä sopimuksia, joita hankkeen eri toimijoiden välillä on syytä solmia.

Kouluttajina KHT-tilintarkastaja, KTM Timo Punkari ja toiminnanjohtaja, FM P. T. Kuusiluoma.

Koko viikonlopun osallistumismaksu 160 € ja yhden päivän 90 €, Suomen Sukututkimusseuran jäsenille 30 % alennus. Hintaan sisältyy kevyt lounas ja iltapäiväkahvi kumpanakin päivänä.

Ilmoittautuminen 13.1.2011 mennessä: Tarja Piitulainen, puh. 010 387 7901 tai sihteeri*genealogia.fi.

Lakiviikonlopun viettoon ovat tervetulleita myös muut kuin sukuseurojen edustajat!