PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Mitä saa julkaista sukutiedoista?


telliisa
17.12.10, 12:53
Olen neljättä vuotta selvitellyt äitini sukua Pirkanmaalta. Kaikki pitäjät Tampereelta Päijänteelle on vahvasti mukana. Kuhmalahti on ollut tarkemmassa syynissä, koska sekä vaarini että mummuni ovat siellä syntyneet. Tietokanta on aika laaja. Lähes kaikki Kuhmalahden talot ovat mukana kuvioissa. Lähteinä kirkonkirjat niin netissä ja itse istuen eri kirkkoherran virastoissa sekä kyselyt suoraan seurakunnista, toisten tekemät sukuselvitykset, historiankirjat, Metson Pirkanmaa-anti, matrikkelit sekä luonnollisesti kyselyt elossaolevilta. Hiski on antanut viitteitä, mistä päin voi hakea. Mummun ja vaarin vanhempien esipalvitaulut (6 polvea, 4 taulua) ovat lähes täydellisiä.

Ongelma: pitäisi laatia jonkinlainen postilla sukulaisille ensi kesän sukujuhliin, mutta mitä voin julkituoda? Nettiin tietoja ei laiteta. Voinko tallentaa sukutaulut CD-lle htm:nä, jolloin niihin voi laittaa linkkejä, ja jokainen voi tulostaa haluamansa haaran. Jakelu vain sukulaisille.

Joulu tulla jolkottelee ja meneekin..
terv. Telliisa

Kovanen
17.12.10, 13:14
Tervehdys!

Löytyisiköhän täältä jotain apuja: Hyvä henkilötietojen käsittely sukututkimuksessa ja sukuyhteisössä, Sukututkimusalan käytännesäännöt.
http://www.genealogia.fi/sss/kaytanne.pdf

Terveisin Eila