PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Viipurilaisen Sunik Holstin "kadonnut" tytär


arli
22.10.10, 09:40
Hei, :confused:
Laitoin tämän viestin jo aiemmin mutta en tiedä mille sivulle se joutui kun en itsekkään sitä löydä. Tänne se oli kuitenkin tarkoitettu.

Genos-artikkelin Familjen Mums och dess släktförbindelser
http://www.genealogia.fi/genos/36/36_1.htm
lopussa on Sunik Holstin perhetietoja. Hain aiemmin FamilySearch.org sivustolta artikkelin alkupuolella kohdassa 8 olevaa henkilöä Jochim Piltzer. Vastaus vihitty 29.8.1654 Viirpuri Maria Holstin kanssa. Jatkoin hakua Maria Holstista; synt. n 1636 isä Sunik Holst. Sieltä löytyi myös muut tyttäret Sunik Holstille. Näin Maria olisi Sunik Holstin ja Jost Köllingin tyttären,tuon en helsyster, ehkä vanhin lapsi. Ruotsinkielen taitoni ei ole hyvä, mutta tuon kohdan 8 perusteella liittäisin Marian perheeseen. Viipurin kaupungin historiakirjassa mainitaan Jochim Pilzer mm v 1652 ulkomaankauppaa käyvänä.
Voin olla väärässä, saa mielellään korjata.

Yritän tässä jäljittää sukuani taakse päin. Mikkelissä oli nimismiehenä Viipurissa n v 1682 syntynyt Johan Pilzer/Pilser vaimona viipurilaisen luutnantti Olof Borgin/ Helena Pihlrothin tytär Gertrud Borg.
Viipurin henkikirjat ovat minulle vähän vaikea paikka. Jos joku pystyy edes vähän auttamaan,olisin kiitollinen.

Kiittäen
Arja