PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kuulutko Sukuuni -tapahtuma Vantaalla


Lissu
08.10.10, 09:08
Vantaan Seudun Sukututkijat ry järjestää Kuulutko Sukuuni -tapahtuman 9.-10.10.2010 kello 10-17 (sunnuntaina 10-16) Vantaan ammattiopisto Varian Tennistien toimipisteessä, Tennistie 1, 01370 Vantaa (Hiekkaharju). Esiteltävänä on sukuja eri puolelta Suomea. Yleisöllä on näyttelyyn ja luennoille vapaa sisäänpääsy. Tapahtumassa on lounasruokala ja kahvio.
Tapahtuman avaa Suomen Sukututkimusseuran toiminnanjohtaja, filosofian maisteri P. T. Kuusiluoma lauantaina 9.10. kello 10. Heti sen jälkeen on paneeli aiheesta Sukututkimus - mitä se oikein on?
Näyttelyosastoja on tänä vuonna noin 80. Ohjelmassa on myös luentoja ja tietoiskuja. Genos-lehden päätoimittaja, FL Tiina Miettinen esitelmöi sunnuntaina klo 14 aiheesta Kuka löysi Sursillien suvun? Suurvaltakauden genealogia Ruotsissa ja Suomessa.
Tapahtuman koko ohjelma löytyy Vantaan Seudun Sukututkijoiden verkkosivulta (www.vantaanseudunsuku.net (http://www.vantaanseudunsuku.net)).