PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : sukuohjelmisto 2004 ongelma


Heidi Kivimäki
14.10.07, 20:19
Hei!
Mitähän olen mahtanut tehdä kun avaan sukupuun ja alan laittamaan ihmisiä sinne niin viivat vaimon ja miehen väillä ovat mustia mistä saan vihreäksi jälleen takaisin en tiedä todellakaan mitä olen tehnyt kun kävin asetuksia tai jotain vähän räpeltämässä niin vihreät viivat katosivat ja tilalle tuli mustat viivat, jotka ei ole mielestäni hyvät. Haluan takaisin alkuperäiset vihreät viivat miten saan ne takaisin??

kaila
14.10.07, 22:20
Haluan takaisin alkuperäiset vihreät viivat miten saan ne takaisin??

Voit vaihtaa puolison värin Grafiikka - Henkilöasetukset ikkunassa napin Puoliso avulla. Jos haluat palauttaa kaikki asetukset alkuperäisiksi niin poista tiedosto:

C:\Documents and Settings\<tunnuksesi>\Application Data\KK-Software\settings.xml

Heidi Kivimäki
15.10.07, 19:10
Kailalle Suur kiitos avustamisesta... teetti vähän töitä ennen kuin löysin tiedoston ja nyt on asetukset alkuperäisenä, nyt on taas kiva jatkaa tutkimuksiani. t:Heidi

Eero Aitamurto
01.01.08, 13:20
Mistä johtuu kun avaan suku 2004 ja avausikkunasta otan auki oman sukunimeni mukaiset nimet en saa enää avattua muita nimiä kuin käynnistämällä tietokoneeni uudelleen?

kaila
01.01.08, 15:57
Mistä johtuu kun avaan suku 2004 ja avausikkunasta otan auki oman sukunimeni mukaiset nimet en saa enää avattua muita nimiä kuin käynnistämällä tietokoneeni uudelleen?

Tämä johtuu siitä että olet hakuargumenteissa kirjoittanut näytettäväksi vain oman sukunimesi mukaiset nimet. Paina isoa Huutomerkkiä työkalupaletissa ja hakuargumentit ikkunassa paina "Alusta" ja sitten "OK" jolloin ohjelma näyttää kaikki henkilöt.

Hakuargumentilla voit rajoittaa näytettävät henkilöt ettei joka kerta tarvitse selata koko tietokantaa ja "huutomerkillä" voi vaihtaa hakuargumentit haluamaksesi. "Alusta" nappi poistaa kaikki hakuargumentit jolloin kaikki näytetään.

terveisin
Kaarle Kaila

Eero Aitamurto
01.01.08, 16:39
Kiitos! Olipa se helppoa kun sen osaa.