PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kirjaston teemailta Pohjanmaa ti 28.9.


Kirjastonhoitaja
17.09.10, 09:40
Suomen Sukututkimusseuran kirjastossa alkaa syksyllä 2010 teemailtojen sarja, jonka aiheena on sukututkimuksen kirjalliset ja kirjastossa käytettävissä olevat lähteet. Tarjolla on tiukkaa asiaa, mutta myös mahdollisuus kysellä ja keskustella. Tilaisuudet vetää kirjaston henkilökunta, asiantuntijavieraina on kokeneita sukututkijoita ja sukukirjojen tekijöitä. Teemaillat järjestetään tiistaisin kirjaston tiloissa (Liisankatu 16 A).

Ensimmäisenä vuorossa on 28.9. klo 18.15-20.00 Sukututkijan Pohjanmaa. Tilaisuuden vetää ja aiheesta alustaa Arto Hautala, vieraina Irma-Liisa ja Erkki Juuti Strangin ja Spangarin sukuseurasta (http://www.hetsittesukua.fi/). Sukuseura on kesällä julkistanut uuden kirjan Het sitte sukuja - Heikkilöitä ja Lehtimäkisiä.

Kirjaston tilat ovat pienet, toivomme ennakkoilmoittautumista kirjastonhoitajalle sähköpostitse kirjasto*genealogia.fi tai puhelimitse 010 387 7900. Tervetuloa!