PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Apurahat


Jemina
09.09.10, 14:21
Kiinnostaisi tietää, kun olette hakeneet apurahaa esim. joltakin järjestöltä väitöskirjan tai tavallisen sukukirjan tekoon niin kuinka hyvin olette saaneet sitä. Kun joskus hakee jonkun henkilön teosta netistä niin sieltä putkahtaa samalla esille tieto, että samainen henkilö on saanut niin ja niin paljon apurahaa jonkun teoksen kirjoittamiseen. Itse en aijo hakea mitään apurahaa mutta asia kiinnosti minua muuten. Onko apuraha verotonta?

Juha
09.09.10, 14:40
Täältä löytyy vastaus eli riippuu useammasta kuin yhdestä seikasta;

http://www.saatiopalvelu.fi/fi/apurahan-hakijalle/verotus/



Juha

Jemina
09.09.10, 15:14
Kiitos Juha

Hyvän linkin annoit. Siellä oli oiken selventävää asiaa verotuksesta. Mielenkiintoinen osio oli myös kohta "Hae apurahojen myöntäjiä". Siellä oli luettelo tällä hetkellä haettavista apurahoista.

Jemina
10.09.10, 15:23
Ei ilmeisesti kukaan SukuForumin jäsenistä ole saanut apurahaa, kun ei ole tullut vastausta kysymykseeni. Sukututkimus taitaa olla niin yleinen harrastus tänä päivänä, että siihen ei paljon satsata. Eikö meitä harrastajia ole yli 10 000 joten meitä riittää.