PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : (viikinki-) verta pakkiin!


Olarra
18.08.10, 20:11
"Ameriikan pisnesmiehet" ovat vaihtaneet elämäneliksiiri-pullot geenitutkimukseen, ainakin mikäli on päätteleminen komealta kalskahtavista nimistä. Jos joku esivanhemmistasi on lähtöisin pohjoismaista, niin sinussa ehdottomasti virtaa viikinkiveri, vaikka kyseessä olisi 1700-luvulla rautaruukkiin töihin tulleen sepän siemen. Keskisestä Euroopasta saapuneen kamasaksan verenperintö ei ole vähempää kuin teutoniritarin graalin maljassa tänne kantamaa perimää. Ja onhan se paljon komeampaa kuin persjalkaisen kaskisavolaisen sinänsä arvokas geenistö.

Mutta onko sen oltava näin? Jenkkiprofessoritko antavat nimet geenimarkkereille unohtaen meidät tsuhnat metsiemme kätköihin? Aloittakaammekin nyt nimen etsintä, jos ei nyt perussuomalaiselle kuitenkaan, niin vaikkapa aidon suomalaisgeenistön nimeksi. Mikä olisi riittävän vetävää, jotta ruotsalaiset, albaanit ja muut katalaanit kilvan tutkisivat geenikarttojaan löytääkseen geenejämme itsestään? Virtaako hakkapeliittaveri, perkeleelliset geenit vai löytyvätkö saunaisat sukupiirteet?
t. Olavi A.

Heikki Särkkä
18.08.10, 21:30
Miten paljon mahtaisi olla vaikkapa Tshingis-kaanin geeniperintöä löydettävissä suomalaisista?