PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Venäläinen, Evert Kustaanpoika, 1898, kadonnut Neuvostoliitossa


Timo S Laakso
08.10.07, 17:48
Venäjällä asuu Silva Evertovna Venjaljajnen, joka etsii tietoja isästään ja tämän sukulaisista. Alla hänen kirjeensä suomeksi käännettynä. Yhteyden Silvaan saa kauttani.

"Etsin isäni Evert Gustavovitsh Venäläisen sukulaisia. Isäni syntyi 1898, oli suomalainen. Oli orpo. Suomessa asui hänen tätinsä. Vuosina 1934-35 isäni palveli Neuvostoliiton armeijassa Valko-Venäjällä, jossa meni naimisiin äitini kanssa. Ennen sotaa isäni työskenteli Karjalassa metsätyömalla (Kiestingissä). Vuonna 1941 tai 1942 isäni vei meidät evakkojunaan, emmekä ole nähneet häntä sen jälkeen. Äitini tuttavat kertoivat, että isä on nähty elossa sodan jälkeen, mutta hän ei näytä etsineen meitä. Ehkä hänellä oli toinen perhe".

Sirelius
03.02.12, 10:30
hei, minulla on tietoja tästä. Vieläkö on mahdollista saada Silvaan yhteyttä. Tiedän hänen isänsä veljen ja sisaren ja isänsä veljen eli Silvan serkkujen henkilöllisyyden ja heidän elossa olevat lapset.

Terveisin Eija

Timo S Laakso
03.02.12, 10:45
Eiköhän yhteys saada. Kirjoitatko tarkemmin: timo.s.laakso*kotiportti.fi. Tervehtien Timo Laakso