PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Lehikoiset


Mauril
21.06.10, 09:56
Lehikoisten sukujuhla ja sukuseuran perustava kokous Juuassa 10.6.2010
Lisätietoa ja ohjelma http://lehikoiset.fi/?Sukukokouksen_ohjelma_ja_aikataulu

www.lehikoiset.fi

Mauril
11.07.10, 15:59
Sukuseuran sivulle on lisätty Markku Lehikoisen hienot kuvat sukukokouksesta.
http://lehikoiset.fi/?Kuvagalleria
Kokous sujui hienosti. Kiitos järjestelijöille! Kirkoon tuli virittäytymään sukukokouksen henkeen suntion laskujen mukaan n. 300 sukumme jäsentä ja sukujuhlaan osallistui n. 350 henkilöä. Sukuseuran perustavaan kokoukseenkin tuli osallistujia toista sataa.
Nyt kaikki mukaan sukuseuraan.

Jemina
11.07.10, 16:43
En kuuluu Lehikoisten sukuun, mutta mielenkiinnolla katselin kuvia ja huomasin, että niitä voi ladata omalle koneelle. Latasin kokeeksi muutaman ensimmäisen kuvan, mutta en saanut niitä samaan kansioon, vaan ne menivät eri kansioon. Kysynkin muidenkin puolesta käytännön neuvoa, miten kuvat tallennetaan samaan kansioon joko niin, että kaikki kuvat yhtä aikaa samaan kansioon tai yksi kuva kerrallaan.

Jemina
11.07.10, 20:05
Ratkaisu löytyi. Huomasin kokeilessani talletusta uudelleen talletuskansion yläpalkissa kohdan, josta klikkaamalla voi luoda uuden kansion, johon voi tallentaa haluamansa kuvat. Täytyy olla jatkossa tarkempi.