PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Nelimarkan sukuseuralta tulossa uusi sukukirja


kkylakos
10.05.10, 08:45
Tälläinen osui verkkohakuun

http://www.jpnews.fi/kulttuuri/laaja-sukuteosjulkistus-paljon-uutta-tietoa-alajarven-sivilisaation-synnysta/

todetaan mm.

Nelimarkka sukuseura (http://www.nelimarkka.info/uusi/index.php) yhdessä Kyröläinen kirjatoimikunnan, Jarmo Kyrönlahti, Juhani Hämeenniemi, Heikki Hannila, Aulis Hämeenniemi, Anna-Maija Kujala, Tuula Laitila, Risto Vesala, Esko Hautamäki, Osmo Kyrönlahti ja Pentti Jukantuvan, kanssa ovat saaneet merkittävän sukukirjan valmiiksi.
Kirjassa käsitellään lähtökohtaisesti Alajärven itärannalle uudisasukkaaksi n.1610 rantautuneen Lauri Kyröläisen jälkipolvien elämää ja talon muodostamisvaiheita. ...
Kyröläisen sukua on tähän sukukirjaan koottu 16 sukupolvesta, johon suoraa alenevassa polvessa kirjattiin 18618 henkilöä ja kun puolisot ja heidän vanhempansa myös otettiin mukaan nousi henkilömäärä 30268.


(Minulla ei ole mitään tekemistä kirjan eikä suvun kanssa. Tätä viestiä ei ole tarkoitettu mainokseksi vaan tiedotteeksi. Admin poistanee jos katsoo aiheelliseksi.)