PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Ruuskanen-Ruuska sukukirja ilmestyy kesällä


Markku Ruuskanen
10.04.10, 10:16
Ruuskanen-Ruuska sukuseura ry julkaisee pitkään valmisteilla olleen sukukirjan Ikaalisissa 31.7.2010 pidettävässä sukukokouksessa. Sukuseura on kerännyt sukutietoja monia eri lähteitä käyttäen sukuun kuuluvista yhteensä lähes 20.000 henkilöstä.
Sukukirja julkaistaan kolmena osana. Kirjan tekstiosa on kaikille yhteinen. Kakkososa koostuu Ruuskanen-sukuhaaroihin kuuluvien henkilöiden sukutauluista ja kolmososa Ruuska-sukuhaaroihin kuuluvien sukutauluista.
Tekstiosassa kuvataan sukuhaarojen kanta-alueista ja suvun leviämisestä eri puolille Suomea ja maailmaa. Kakkos- ja kolmososassa Ruuskanen-Ruuska-sukua esitellään sukuhaaroittain ja kanta-alueittain. Kakkososassa on 2479 sukutaulua Ruuskasista ja kolmososassa 1152 sukutaulua Ruuskista. Sukukirjan kolmessa osassa on yhteensä 183 valokuvaa kiinnostavista henkilöistä ja tapahtumista.
Sukukirjaa myydään ennakkotilaajille kolmena pakettina. Ruuskasen sukuhaaroihin kuuluville tarjotaan tekstiosaa ja sukukirjan toista osaa ja Ruuskan sukuhaaroihin kuuluville tarjotaan tekstiosaa ja kolmatta osaa. Sukukirja on myös mahdollista ostaa kaikkien kolmen osan sarjana. Pakettihinnat ovat voimassa ennakkotilatuille ja toukokuun 2010 loppuun mennessä maksetuille kirjoille, jotka noudetaan Ikaalisissa 31.7.2010 pidettävästä sukukokouksesta. Jos tilausta ei noudeta sukukokouksesta, tilaus toimitetaan postitse ja hintoihin lisätään postituskulut. Kirjojen hinnat nousevat sukukokouksen jälkeen.
Sukukirjaa voi tilata mieluiten tilata sähköpostilla osoitteeseen: markkuj.ruuskanen*kolumbus.fi. tai postitse osoitteella: Ruuskanen-Ruuska sukuseura ry, Vaaratie 4, 05200 Rajamäki. Puhelimitse tilauksia ottavat vastaan Asko Ruuskanen p. 0500-759250 ja Lea Kokko p. 050-5945230. Tilauksessa on mainittava tilaajan nimi ja osoite sekä tilattava kirjapaketti.

RUUSKANEN-RUUSKA SUKUSEURA RY
Hallitus

Otso Havu
11.04.10, 00:56
Niin mitkä ovatkaan ne hinnat... ?

Markku Ruuskanen
11.04.10, 08:06
Sukukirjaa myydään ennakkotilaajille kolmena pakettina. Ruuskasen sukuhaaroihin kuuluville tarjotaan tekstiosaa ja sukukirjan toista osaa pakettihintaan 60 euroa. Ruuskan sukuhaaroihin kuuluville tarjotaan tekstiosaa ja kolmatta osaa pakettihintaan 55 euroa. Sukukirja on myös mahdollista ostaa kaikkien kolmen osan sarjana hintaan 80 euroa.
Pakettihinnat ovat voimassa ennakkotilatuille ja toukokuun 2010 loppuun mennessä maksetuille kirjoille, jotka käydään noutamassa Ikaalisissa 31.7.2010 pidettävästä sukukokouksesta. Jos tilausta ei noudeta sukukokouksesta, tilaus toimitetaan postitse ja hintoihin lisätään postituskulut. Kirjojen hinnat sukukokouksen jälkeen tilattuna nousevat 10 euroa paketilta.

Markku Ruuskanen