PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Anna Reijonen Pietari


Anzku
29.03.10, 09:25
Liperin Sotkumassa (talottomat) löytyy Anna Georgesdr Reijonen s. 1798, joka on muuttanut Pietariin 24.7.1815.
Hiskin kautta Pietarin suom. Marian srk löytyy Anna Georgesdr R. ja puoliso George Miettinen, vihitty 11.6.1823. Siinä Annan mainitaan tulleen Ilomantsista.

Miten saisin selvitettyä, onko kyseessä kumminkin tämä Liperin Anna?
Tai sattuuko kenelläkään olemaan jo tietoa kyseisestä pariskunnasta, tai tästä Liperin Annasta?

Hiskin suurennuslasia klikkaamalla pääsee SSHY;n kirjoille (muuttokirjat ja RK 1827-1838), mutta niistä en kyseistä pariskuntaa ole onnistunut löytämään.
Miksihän nämä Pietarin kirjat ei löydy kumminkaan itse SSHY;n sivustoilta? Ainoastaan Hiskin kautta pääsee selaamaan näitä??? Vai olenko sokea?

Tuula Cu
30.03.10, 18:07
Hei!

SSHY:ssä Pietarin suomalaisen Marian srk:n kirjat löytyvät Pielisjärven jälkeen seuraavina. Jos menet jäsenpuolelle, pitää mennä Kirkonarkistot Inkeri (toinen rivi). On niitä siellä... Suomalaisia oli myös inkeriläisseurakunnissa Pietarin ympärillä.

Yksi tie edetä on Suomen passiviraston tietojen kautta. Ovat KA:ssa mikrohuoneen takavasemmassa nurkassa mikrokortteina. Sitten löytyy myös aakkosellinen luettelo ja pitäjittäiset tiedot, rullilta. Näitä näköjään ollaan parhaillaan digitoimassa, saapi nähdä koska saadaan selata?

Tuula K

Anzku
31.03.10, 08:25
Kiitos Tuula! Yritän löytää Annan sitä kautta. Saas nähdä tärppääkö.:)