PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Muuttaneet


LeKaSA
22.01.10, 23:42
Olen ollut vähän paitsiossa tän sukututkimuksen kanssa, ja nyt etsin hiskistä muuttaneiden tietoja, mutten löydä, vai muistanko väärin että niitä oli siellä? Ja samaan syssyyn toinekin kadottami tieto, näin jossain luettelon sukunimensä muuttaneista, oisko moisesta listasta tietoa kellään? Kiitos. On muuten näin pakkasella mukava harrastu tämä sukututkimus..:p:

JaskaS
22.01.10, 23:56
HisKissä on muuttaneista tietoja eräistä seurakunnista, mutta yleensä niitä on vähemmän kattavasti kuin syntyneitä, vihittyjä ja kuolleita. Niissäkin on vielä puutteita.
Voit etsimästäsi seurakunnasta katsoa HisKin lisätiedoista, miltä ajalta muuttaneiden luetteloita on mikrofilmattu (linkki: Lisätietoja seurakunnasta, sitten linkki: Mikrofilmit). Ainakaan aikaisempia ei ylimalkaan ole säilynyt tai alkuunkaan pidetty. Hyvässä lykyssä näitä alkuperäisiä luetteloita etsimästäsi seurakunnasta voi olla skannattuna SSHY (http://www.sukuhistoria.fi/sshy/index.htm):n sivuillakin.

:) Jaska

PVuorio
23.01.10, 01:21
Hej

Ne nimenmuutokset saat haeskeltua täältä:
http://web.genealogia.fi/asp/nimihaku.asp?lang=fi

t Pertti Vuorio

LeKaSA
23.01.10, 09:50
Kiitos, nyt on hyvä jatkaa eteenpäin.