PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Etsin eilisiä


Päivi H
11.01.10, 22:59
Hei!
Miten saan luettavaksi eilisen eli 10. 1. tulleet viestit? Klikkaan hakuasetuksista "eilen", mutta kohta no 1 vaatii jotain hakusanaa - mitä ihmeen hakusanaa?
Härrmot menee
terv. Päivi H

Tiina Lietzén
12.01.10, 00:03
Hei
Kokeilepa laittaa hakusanaksi se päivämäärä, jonka viestejä haluat nähdä. Kokeilin äsken, ja sillä se ainakin näyttää jotain. Aika kummallista kylläkin... :confused:

Tiina

admin
12.01.10, 08:42
Hei
Kokeilepa laittaa hakusanaksi se päivämäärä, jonka viestejä haluat nähdä. Kokeilin äsken, ja sillä se ainakin näyttää jotain. Aika kummallista kylläkin..

No, oikeastaan ei niin kummallista. Etsi/haku -mekanismi on nimenomaan että etsii jonkun hakukriteerin perusteella ja mahdollisesti tarkennettuna - tietyn aikavälin/henkilön/alafoorumin viesteistä. Eli - hakusanaa/-sanoja siis on oltava.

Mutta meillä on ollut esillä miten pystyy listaamaan vanhempiakin viestäjä kuin "päivän viestit" -komennolla siinä "Navigointi" -valikossa.

Vilkaiskaa viestiketjua: 7141

Päivi H
12.01.10, 10:34
Kiitos, tutkitaan asiaa.
ph

kkylakos
12.01.10, 10:53
Eli - hakusanaa/-sanoja siis on oltava.

Mutta toisinaan onnistuu ilmankin. Usein käyttämäni yhdistelmä on "korkeintaan 0 vastausta" ja "aikamääre ja aiemmat". Jolla saan ilman hakusanaa ulos vastausta vaille jääneitä viestejä.