PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Pyyntöni kanssakirjoittajille


Make
13.09.09, 15:09
Olisi erinomaisen mukavaa, jos kaikki opettelisimme oikean tavan lainata viesteissämme muista kirjoittajia. Nyt on Yleinen keskustelu -ketjussa taas esimerkkejä taita-/huolimattomuudesta :mad:. On niin hemmetin vaikea saada selkoa mikä on lainausta ja mikä kirjoittajan omaa.

Jos tuo lainaus olisi edes hieman vaikeaa, en vaatisi/pyytäisi keneltäkääbn mitään, mutta kun se on niin pahuksen helppoa. Sen kun painaa lainattavan viestin alakulmasta "Lainaus". Sitten kannattaisi huomata vielä lainauksen lyhentämismahdollisuus. Se auttaa lukijaa hahmottamaan mihin asiaan usein pitkässäkin lainauksessa vastauksen/kommentin antaja haluaa kiinnittää huomiota.

Koska toimimattomia lainauksia näyttää olevan usein samoilla henkilöillä, rohkenen myös laittaa linkin http://suku.genealogia.fi/showthread.php?t=7622

Ja jos menee väärin on vielä hetkonen aikaa korjata "Muuta" -napilla.

Tarkoitukseni ei ole tunkeutua moderaattorien tontille, kunhan toivoin.

Päivi H
13.09.09, 21:59
Tähän liittyen: minkä vuoksi viestin alakulmassa näkyy lainaus-lätkä niilläkin, jotka eivät ole kirjautuneet eivätkä siis voi kirjoittaa eivätkä "lainata"? Ei silti että se häiritsisi, tuli vain mieleen.
ph