PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Ala-Kanto | Jalasjärvi


sinijasmiini
03.09.07, 18:38
Hei! Ihan vasta ensimmäistä kertaa eksyin tänne sivulle, enkä mitään aktiivista tutkimusta ole vielä alottanut, mutta ajattelin kysyä, jos kukaan sattuu tietämään mitään tai on jo tutkinut Ala-Kannon sukua, Jalasjärveltä lähtöisin?:)

Essimi
03.09.07, 21:48
Tuon sukunimen haltijoita löytyy mm. http://www.vilppula.com/ -sivuilta ja voit etsiä myös näistä SukuRaitin tietokannoista (jokaisen tutkijan tietokantaan pitää tehdä erillinen haku): http://www.sukujutut.fi/haku/default.asp
Sukututkimusseuran sukututkijaluettelossa ei Ala-Kanto -nimeä löydy.

Timo Verho
06.09.07, 18:28
Olen jonkin verran tutkinut hyvän ystäväni Lauri Rinta-Kannon juuria ja samalla tietysti myös Ala-Kantoja, ovathan kaikki Kannot lähtöisin samasta Jalasjärven Kannon kylästä.

Sinijasmiini, kerropa mitä tietoja tarvitset.

Timo Verho

skoykka
11.01.08, 13:16
Heippa Sinijasmiini! Ketä Ala-Kantoa etsit? Isäni isoäiti Maija Leena Salomonintytär Luhtas-Köykkä os. Ala-Kanto (s.27.03.1846 Jalasjärvellä) oli Oskar Merikannon täti. Muutamia polvia heidän esivanhempiaan on tiedossa.
Terveisin Seija K