PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Jurist som sysslar med släktforskning!


P. T. Kuusiluoma
09.04.09, 12:01
Är du trött över att släktforskares verksamhetmöjligheter hela tiden försöker begränsas? Tycker du att den nya befolkningsdatalagen är lyckad för släktforskare? Misstänker du att Kouvolas förvaltningsdomstols beslut kommer att minska våra forskningsmöjligheter? Tycker du att datasekretessnämndens gravstens-beslut är lagmässigt?

Om du känner att allt nu inte står rätt till så kom med och jobba för Genealogiska Samfundets i Finland juridiska avdelning. Vi behöver nu jurister som sysslar med släktforskning som vill ge lite av sin fritid och kunnande till att behandla gemensamma ärenden.

Släktforskarnas riksomfattande intressebevakande organisation söker nu män och kvinnor som läst sina lagböcker, som känner ansvar för hela släktforskningsbranschen och först och främst har modet att kämpa när släktforskare än en gång förs som lamm till slakten.

Ifall du är intresserad ta då kontakt med Genealogiska Samfundets i Finland verksamhetsledare P. T. Kuusiluoma, tel. 010 387 7908 eller pt.kuusiluoma*genealogia.fi. Fundera inte för länge.

Genealogiska Samfundet i Finland
P. T. Kuusiluoma
verksamhetsledare