PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Hyvän Joulun toivotus kaikille Calamnius jälkeläisille!


Lasse1951
16.12.08, 23:35
Minulle on suotu kunnia,

Toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille Petrus Michaelis Arctophilaciuksen jälkeläisille.

Olemme kuluneen vuoden aikana taas saatu kerätty tiedot monesta Petruksen jälkeläisistä tietokantamme. Tässä on ollut suuri apu juuri teistä. Kuitenkin meillä on vielä vaikka kuinka monta haaraa josta meillä puuttuu tiedot nykyaikaan asti.

Käykää katsomassa www.calamnius.fi (http://www.calamnius.fi) :n Historia / Sukukaaviot sivustolla josko sinulla olisi täydennettävää tietoa meille, samalla voit tarkistaa josko meillä on virheitä tiedostossamme. Huomaa, että kaavioohjelma ei tiedä mikä henkilön etunimistä oli se mikä hän käytti eläessään, vaan siinä näkyy siten kuinka hänet on ristitty, esim siskoni Ebba Pia Cecilia H näkyy nimellä Ebba P C Holm, vaikka hän käyttää Cecilia etunimenään.
Kaaviot on päivitetty tänään ja toivomme tietysti että huomatte meiltä puuttuvat tiedot, ja toimitatte niitä meille.
Jos joku teistä haluatte pysyä tuntemattomana kaaviossa, oletamme että ilmoitatte asiasta meille, jolloin poistamme nimeänne kaaviosta, jälkeläisenne pitää itse ilmoittaa halustaan olla nimettömänä.

Tiedot voi ilmoittaa osoitteeseen lasse * the-holms.org

Lasse