PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Pihlflyckt-suvun sukukokous 2007


kati tuloisela
06.06.07, 00:19
Pihlflycktin suku polveutuu alkuaan Hollolan Manskivessä asuneesta rakuuna Erik (Juhonpoika?) Pihlflycktistä, s.1744. Erikin Anders-pojasta tuli paikkasuutari Kärkölään ja Pihlflycktin sukuseura koostuu tällä hetkellä tämän Andersin jälkeläisistä. Erikillä oli myös muita lapsia, mm. Gustav ja Eva - heidän jälkeläisiään kaivataan kovasti sukuseuramme jäseneiksi! Tuntuuko tutulta - ota heti yhteyttä!
Pihlflycktin sukuseura pitää sukukokouksen joka toinen vuosi ja seuraava pidetään maaseuturavintola Hollolan Hirvessä Hollolassa 10.6.2007 klo 11 lähtien.
Suvun jäsen: mikäli et ole saanut kutsua tilaisuuteen, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen!

kati tuloisela
18.04.09, 15:14
Taas on se aika!
Pihlflycktin sukuseura pitää sukukokouksen su 14.6.2009 Hauholla Miekan maaseutukartanossa klo 11 lähtien. Nyt aiheena on Amalian haaraan kuuluva Hauhon Wuolijokien suku ja kesäteatterissa seurataan ennakkonäytöksenä Einon Leinon Runoilijan kesä, joka kertoo kesänvietosta Kukkialla v.1914.

Suvun jäsen: ellet vappuun mennessä saa kutsua, ota heti yhteyttä allekirjoittaneeseen!